Podnositelj (*):

*Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna!
Organizacija kojoj šaljem upit (*):
Termin potreban za (*):
Tip aktivnosti / programa (*):
Planirate li naplatiti sudjelovanje ili kotizaciju u aktivnostima koje provodite? (*)
Sudjeluju li osobe s invaliditetom i/ili poteškoćama u programu? (*)
*Ukoliko ste u prethodnom pitanju označili „Da“, molimo vas da nas kontaktirate za asistenciju:

ARL: arl@arl.hr
DEŠA: info@desa-dubrovnik.hr
LERO: studentski.teatar.lero@du.t-com.hr
Potrebna tehnička oprema i podrška (ukoliko ste odabrali Da, poslat ćemo vam tehničke specifikacije i popis opreme pojedine organizacije) (*)
Potrebna logistička podrška za održavanje organizacije (ukoliko ste odabrali Da, poslat ćemo vam vrstu i način logističke podrške koju možemo pružiti) (*)
*Rezervacija termina odnosi se isključivo na rezervaciju prostora Lazareti.
*Datume označene ljubičastom bojom nije moguće rezervirati.
*Rezervacija se vrši pregledom slobodnih termina te slanjem upita priloženim obrascem.
*Korištenje termina i opreme članica PZL moguće je samo u slobodnim terminina, tj. onima u kojima organizacije u Lazaretima ne provode svoje aktivnosti.
*Prikupljeni podaci za rezervaciju prostora Platforma za Lazarete koristi isključivo u svrhe sastavljanja ugovora s korisnicima o korištenju prostora te se navedeni neće koristiti za druge svrhe.
*Slanjem ovog obrasca suglasan/na sam s Općim uvjetima korištenja termina, prostora i opreme organizacija Platforme za Lazarete navedenima u Pravlniku Platforme za Lazarete.
*Za korištenje opreme i prostora organizacija PZL naplaćuje se kaucija kao osiguranje od eventualnih šteta. Kaucija se nakon provedene aktivnosti vraća korisniku.
*Za korištenje opreme, tehničku i/ili logističku podršku te udio u režijskim troškovima za realizaciji aktivnosti koju predlažu vanjski korisnici naplaćuje se iznos usuglašen s korisnikom i članicama Platforme, a sukladno Pravilniku Platforme za Lazarete.